Eladó lakás Kecskemét, 19.750.000 Ft, 0 négyzetméter
19.75 mFt
Kecskemét,
eladó lakás
Méret:
0 négyzetméter
Szobák:
0
Építési mód:
Nincs megadva
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
43460
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
lakás
Település:
Kecskemét
Cím:
Kecskemét
Alapterület:
0 négyzetméter
Ár:
19.750.000 Ft
Ingatlan azonosító:
8771342
Szobák száma:
0
Fűtés jellege:
cirkó
Építési év:
új építésű
Ingatlan leírás
Az I. ütemben minden lakás elkelt.

Megkezdődött a II. ütem lakásainak értékesítése, jövő év júniusi átadással, a 30/255-1366-os telefonszámon érdeklődhet.

A Liszt 30 Lakókert egy olyan emberléptékű társasház-komplexum, melyben mindenki megtalálhatja a számára legideálisabb méretű és elrendezésű lakóteret - legyen az az első lakás egyedülálló fiatalként; egy meghitt közös otthon párok számára; illetve a kis- és nagycsaládoknak is megfelelő lakástípusok.

A Lakókert a városi környezet és a természet harmonikus egybeolvadása Kecskemét egyik legnépszerűbb városrészében, a Hunyadivárosban. A letisztult esztétikájú épületek üde színfoltjai a kecskeméti újlakás-piacnak, megmutatva egy egészen új otthoni életérzést az egyedülállóan nagyméretű teraszoknak köszönhetően. Mindemellett ezek a lakások a hagyományos használaton kívül alkalmasak úgynevezett intelligens otthonokként is funkcionálni, ugyanis a ma elérhető legmodernebb technológia áll az új tulajdonosok rendelkezésére: például a lakás fűtése akár okostelefonnal vagy tablettel is irányítható. Ennek a mindennapokban a praktikumon túl az energiatakarékosság a legfontosabb előnye: az okos otthon funkciói lehetővé teszik, hogy tetszés szerinti helyen tartózkodva, távolról legyen vezérelhető. A rendszer kialakításánál a kényelem és a gyakorlatiasság volt a vezető elv. A lakások kulcsrakészen kerülnek átadásra, redőny- és klíma előkészítéssel.

A többféle elrendezésű lakások leendő tulajdonosai az egyedi igényeik szerint választhatnak fürdőszoba burkolatokat illetve parkettát. A megvalósuló otthonok belső harmóniája és a tökéletes nyugalom a külső feltételek megvalósításával kerül összhangba - a Liszt 30 Lakókert lakói megpihenhetnek a zöld, parkosított kertre néző teraszaikon, a gyerekek a nekik készült játszótéren a zárt Lakókertben biztonságosan játszhatnak, valamint a gépkocsik számára parkolók kerülnek kialakításra.
Érdeklődés
Acropolis Ingatlan Iroda
Az értékesítő:
Acropolis Ingatlan Iroda
Acropolis Ingatlanközvetítő Értékbecslő Iroda
+36-67-648-24-49
 
 
 
 
 
 
Küldés