Eladó lakás Kecskemét, 23.720.000 Ft, 72 négyzetméter
23.72 mFt
Kecskemét,
eladó lakás
Méret:
72 négyzetméter
Szobák:
2
Építési mód:
Nincs megadva
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
36173
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
lakás
Település:
Kecskemét
Cím:
Kecskemét
Alapterület:
72 négyzetméter
Ár:
23.720.000 Ft
Ingatlan azonosító:
8381601
Emelet:
1. emelet
Szobák száma:
2
Fűtés jellege:
cirkó
Építési év:
új építésű
Ingatlan leírás
Új építésű társasházban az utolsó lakások egyike az I. ütemben! Átadás: 2017. december 15.

Illetékmentesség 15 M Ft-ig, illetéket csak a felette lévő részre kell fizetni. Töltse a Karácsonyt már az új építésű otthonában. Meglévő ingatlana beszámoltatható! Díjtalan teljes körű hitelügyintézés.

B-008 jelű lakás
Kulcsrakész ár: 23,72 M Ft

Kecskeméten, a Liszt Ferenc utca 30. szám alatt épülő 2 x 20 lakásos lakóparkban, új építésű társasházban 53,89 m2-es, 1. emeleti, nappali + 2 hálószobás lakás, nagy terasszal, melynek mérete: 35,22 m2, igény szerint választható belső burkolatokkal, gépkocsi beálló vásárlási lehetőséggel, eladó.

A lakások értékesítője az Acropolis Ingatlanközvetítő Értékbecslő Iroda.

A Liszt 30 Lakókert egy olyan emberléptékű társasház-komplexum, melyben mindenki megtalálhatja a számára legideálisabb méretű és elrendezésű lakóteret - legyen az az első lakás egyedülálló fiatalként; egy meghitt közös otthon párok számára; illetve a kis- és nagycsaládoknak is megfelelő lakástípusok. A Lakókert a városi környezet és a természet harmonikus egybeolvadása. A lakások kulcsrakészen kerülnek átadásra, redőny- és klíma előkészítéssel.

A többféle elrendezésű lakások leendő tulajdonosai az egyedi igényeik szerint választhatnak fürdőszoba burkolatokat illetve parkettát. A megvalósuló otthonok belső harmóniája és a tökéletes nyugalom a külső feltételek megvalósításával kerül összhangba - a Liszt 30 Lakókert lakói megpihenhetnek a zöld, parkosított kertre néző teraszaikon, a gyerekek a nekik készült játszótéren a zárt Lakókertben biztonságosan játszhatnak, valamint a gépkocsik számára parkolók kerülnek kialakításra.
Érdeklődés
Acropolis Ingatlan Iroda
Az értékesítő:
Acropolis Ingatlan Iroda
Acropolis Ingatlanközvetítő Értékbecslő Iroda
+36-67-648-24-49
 
 
 
 
 
 
Küldés