Eladó lakás Kecskemét, 27.520.000 Ft, 79 négyzetméter
27.52 mFt
Kecskemét,
eladó lakás
Méret:
79 négyzetméter
Szobák:
3
Építési mód:
Nincs megadva
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
36050
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
lakás
Település:
Kecskemét
Cím:
Kecskemét
Alapterület:
79 négyzetméter
Ár:
27.520.000 Ft
Ingatlan azonosító:
8381595
Emelet:
földszint
Szobák száma:
3
Fűtés jellege:
cirkó
Építési év:
új építésű
Ingatlan leírás
Új építésű lakás, CSOK igényelhető!

Utolsó lakások egyike! Illetékmentesség 15 M Ft-ig, illetéket csak a felette lévő részre kell fizetni. Meglévő ingatlanát beszámoltathatja, töltse a Karácsonyt már az új építésű otthonában.
Kecskeméten, Hunyadivárosban, a Liszt Ferenc utca 30. szám alatt épülő 2 x 20 lakásos lakóparkban, új építésű társasházban teraszos, 66,25 m2-es, földszinti, amerikai konyha - nappali + 2 hálószobás, kertkapcsolatos lakás, részben fedett 25,01 m2-es terasszal, igény szerint választható belső burkolatokkal, gépkocsi beálló vásárlási lehetőséggel, eladó.

Átadás: 2017. december 15.

B-002 jelű lakás
Kulcsrakész ár: 27,52 M Ft

Meglévő ingatlana megállapodás szerinti értékben beszámítható! Teljes körű díjtalan hitelügyintézés.

A lakások értékesítője az Acropolis Ingatlanközvetítő Értékbecslő Iroda.


A Liszt 30 Lakókert egy olyan emberléptékű társasház-komplexum, melyben mindenki megtalálhatja a számára legideálisabb méretű és elrendezésű lakóteret - legyen az az első lakás egyedülálló fiatalként; egy meghitt közös otthon párok számára; illetve a kis- és nagycsaládoknak is megfelelő lakástípusok. A Lakókert a városi környezet és a természet harmonikus egybeolvadása. A lakások kulcsrakészen kerülnek átadásra, redőny- és klíma előkészítéssel.

A többféle elrendezésű lakások leendő tulajdonosai az egyedi igényeik szerint választhatnak fürdőszoba burkolatokat illetve parkettát. A megvalósuló otthonok belső harmóniája és a tökéletes nyugalom a külső feltételek megvalósításával kerül összhangba - a Liszt 30 Lakókert lakói megpihenhetnek a zöld, parkosított kertre néző teraszaikon, a gyerekek a nekik készült játszótéren a zárt Lakókertben biztonságosan játszhatnak, valamint a gépkocsik számára parkolók kerülnek kialakításra.
Érdeklődés
Acropolis Ingatlan Iroda
Az értékesítő:
Acropolis Ingatlan Iroda
Acropolis Ingatlanközvetítő Értékbecslő Iroda
+36-67-648-24-49
 
 
 
 
 
 
Küldés